Skirenn lørdag 26. mars 2022

SLARVERENNET 30 km

Slarverennsløypa fra Hemsedal via Ål til Gol er ca 30 km, uten tidtaking og går i høyfjelllet. Starten er i Holdeskaret i Hemsedal, og derfra går vi puljevis ettersom bussene kommer. Det er to drikkestasjoner underveis i løypa. Smøreservice ved start og på drikkestasjon 1. På Tjukkekjørr er det fellesstopp med hyggelig stemning med musikk rundt bålpanner og salg av mat og drikke. Vi tar fellesbilde av de som ønsker ca kl 13 her. Videre går Slarverennsløypa innom Gaurhovd hvor det er åpen kiosk og musikk. Mål er på Smylistølan, og her busses alle deltakere til Slarverennet Afterski i stort partytelt ved Pers Hotell.

STUTTSLARVEN 13 km

Stuttslarven er 13 km og en flott løype i lett terreng. Løypa går fra Nystølen (Torpoåsen) via Tjukkekjørr (fellesstoppen) til mål på Smylistølan.
For full utnyttelse av helga og max moro blir dere med på Fredagsslarven og Stuttslarven 🙂

Slarverennet 2022
Vi håper å samle ivrige skijenter til Slarverennet 26. mars 2022.
Salg av billetter blir lagt ut i september 2021.

Slarverennet 2022 koster kr 1000,- pr person og inkluderer transport til start og fra mål med buss, t-skjorte, buff, goodiebag, startnummer, sikkerhet i løypa, drikkestasjon med saft og boller, åpne kiosker i løypa. Påmelding er bindende, og refunderes ikke.

Navn, adresse, mail, mobil, fødselsdato og størrelse på t-skjorte (unisex) må oppgis ved påmelding. Deltager må være 18 år eller eldre på renndagen.
Samtidig må det velges hvilken buss du ønsker å kjøre med til start. Begrenset antall plasser pr tidspunkt. Endring senere er ikke mulig.

Påmelding

Klikk på PÅMELDING på siden her og velg deretter Slarverennet 30 km eller Stuttslarven 13 km.
Så velger du hvilken buss du ønsker fra hvilket sted du går på og tidspunkt. Du mottar til slutt faktura på mail eller betaler med Vipps.

Påmeldingen i fire trinn dagen billettene slippes:

1. Først registreres din mail og antall plasser du ønsker.
2. Kø-system med tildeling av plasser etter førstemann til mølla-prinsippet. Når du får tildelt plass vil du motta en bekreftelse på mail fra EQ Timing med link som du bruker for å fullføre påmeldingen. Hvis du ikke får tildelt plass i første tildeling, vil du motta bekreftelse om at du er plassert på venteliste. Jo fortere du fullfører påmelding, desto større sjanse for å få ønsket busstid til start.
3. Du må fullføre påmeldingen innen 24 timer. Fullfører du ikke påmeldingen innen fristen utløper mister du plassen, og den tildeles til deltakere på ventelisten.
4. Du mottar mail fra EQ Timing med link til faktura. Melder du på flere en deg selv, så får du faktura for alle sammen. Inntil 10 personer pr bestilling er mulig.

Startkort

Ca 14 dager før start sendes startkort ut på mail fra EQ Timing til påmeldte deltakere. Viktig at korrekt mail er lagt inn ved påmelding. Startkortet tas med til henting av startnummer og goodiebag torsdag og fredag i Slarverennnsbutikken.

Kjøp/salg av billett

Slarverennet har bindende påmelding, men som deltaker kan du selge ditt startnummer. Det gjør du ved å gå inn på www.eqtiming.me
Logg deg inn med brukernavn og passord til MIN SIDE. Følg så anvisningen på skjermen. Det påløper et overføringsgebyr, kr 100, som kjøper må betale. Hun får en faktura på det på sin e-post adresse. Veiledning for kjøp/slag ser du her

Du får tilsendt faktura på mail etter påmelding fra EQTiming. Det er en link til fakturaen i mailen. Sjekk i søppelposten om du ikke får mailen. Det gjelder spesielt til hotmail og outlook. Send mail til support@eqtiming.no om du mangler faktura.

Betingelser

Ingen del av påmeldingsavgiften vil bli refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker ikke kan delta, f eks sykdom. Ved avlysning beholder arrangøren startkontingenten.

Personopplysninger

Ved påmelding samtykker du i at ditt navn vil bli registrert i deltagerlister.  Påmelding innebærer også samtykke til at eventuelle bilder av deg kan legges ut på vår nettside. Bildene vil inngå i vårt fotoarkiv og kan bli gjenstand for gjenbruk av lignende art. Bildene vil også kunne benyttes for, og eller videresolgt til, aviser, tidsskrifter og andre tredjeparter for bruk blant annet i plakater, brosjyrer m.m., herunder til reklameformål. Personopplysninger blir lagret i vår database i samsvar med bestemmelsene i Personopplysningsloven. Slarverennet benytter mail og sms som kommunikasjon med påmeldte deltakere. Vår samarbeidspartner EQ Timing som leverer påmeldingsløsningen vår har disse vilkårene, les her.

Løypekart

Høydeprofil

Busstider Slarverennet 30 km fra Hemsedal til Gol

(Busstider for 2020 vises under, og det vil bli noen endringer for 2022)
Gol
(Pers Hotell) kl 0700, 0730, 0800 og 0830
Nesbyen (Shell) kl 0730 via Gol Camping kl 0745
Hemsedal (Shell) kl 0720 og 0850
Golf Alpin i Hemsedal kl 0740
Storefjell Hotell kl 0700 og kl 0830
Oset Høyfjellshotell kl 0810
Golsfjellet Fjellstue (Svangen) kl 0830
Sanderstølen Hotell kl 0820
Geilo (Geilohallen) kl 0730 via Hagafoss ved kirka ca kl 0740 , Ål (Circle K) ca kl 0800 og Torpo (Lienkrysset)/Torpo Gjestegård ca kl 0815. Beregn god tid da bussen ikke venter.

Busstider Stuttslarven 13 km fra Torpoåsen til Gol

(Busstider for 2020 vises under, og det vil bli noen endringer for 2022)
Gol
(Pers Hotell) kl 0900 og 1000 via Torpo Gjestgård/Lienkrysset ca kl 0915 og kl 1015. Beregn god tid.
Storefjell Hotel kl 0930
Nesbyen (Shell) kl 0830 og Gol Camping kl 0845
Oset Hotel kl 0915
Hemsedal (Shell) kl 0930
Geilo (Geilohallen) kl 0915 og Ål (Circle K) kl 0945

Endringer på busstider kan skje, og beskjed vil bli gitt.
Fra mål går alle busser tilbake til Slarverennet Afterski ved Pers Hotell, Gol.

Returbusser

(Busstider for 2020 vises under, og det vil bli noen endringer for 2022)
Fra afterski ved Pers Hotell går det busser slik til:

  • Hemsedal/Golf Alpin kl 1930
  • Torpo/Ål/Geilo kl 1930
  • Nesbyen/Gol Camping kl 2000
  • Golsfjellet (Storefjell, Oset og Golsf. Fjellstue) kl 2000
  • Sanderstølen Hotel kl 2000

Billett kr 100 pr person betales på bussen til sjåfør.
Alle busser kjøres fra Sentrumsveien rett utenfor Pers Hotell. På utsiden av inngjerdet afterski-område.

Kjekt å vite

– Alle deltakere må hente startnummer og goodiebag i Slarverennsbutikken torsdag eller fredag.
– Startkort (bekreftelse) sendes på mail ca en uke før Slarverennet. Den tas med til henting av startnummer.
– Busstid er trykket på startnummeret som fås ved innsjekk i Slarverennsbutikken i Gol Idrettsarena
– Startnummer festes godt synlig for registrtering i start og mål. Kan ikke ligge i sekken.
– Skiklistremerker festes på skiene for lettere å finne dine ski. Samme nummer som startnummeret ditt.
– Afterski i stort partytelt utenfor Pers Hotell er inkludert for Slarverennet-deltakere. Eget armebånd fås sammen med startnummeret.
– Slarverennsbutikken med gode priser for Slarverennsjenter og andre handlelystne. Åpent torsdag-søndag.
– Slarverennet-fleecejakke kan kjøpes i Slarverennsbutikken.
– Årets farge er rosa
– Skismøreservice er i Slarverennsbutikken og koster fra kr 200,- (klassiske-, skøyte- og felleski)
– Det er ikke mulig å kjøre privatbil/taxi til start og mål pga sikkerhet og logistikk med 70 busser som skal kjøre tur/retur og snu på smale fjellveier.
– Følg Slarverennet på facebook og Instagram for oppdateringer og info. Informasjon til deltagere blir sendt på sms og e-mail i forbindelse med skirennet.

Det er påbudt å gå med sekk som skal inneholde varmt tøy, skismøring, mat og drikke. Ski må være preppet før avreise, og du bør ha gått noen mil på langrenn før Slarverennet. Det er ikke tillatt med hund eller pulk i løypa.

Meny