SLARVERENNET 25. mars 2023
Påmelding til Slarverennet 25. mars 2023 åpner mandag 7. november kl 10.
Pris kr 900 fra 1.-30. november 2022 – 10% tidlig-rabatt!
Pris kr 1.000 fra 1.desember 2022

 

VIKTIG Å VITE:

STARTNUMMER + GOODIEBAG
Alle deltagere må hente startnummer og goodiebag i Slarverennsbutikken på Intersport Gol, Sentrumsvegen 94 (Gol).
Åpent torsdag kl 10-20 og fredag kl 10-21, lørdag kl 10-17. Se mer info under Slarverennsbutikken på sida her.
Startnummer må bæres synlig på bukse, jakke eller sekk. Dette for å registerer alle ut fra start og inn i mål.

STARTKORT
Startkort sendes på mail til alle deltagere i mars. Avsender er EQ Timing,og mailen kan legge seg i søppelpost. Ta med denne til henting av startnummer. Det går fint uten startkort også, men er smidigere.

BUSSTIDER
På startkortet står det hvilken tid og fra hvor bussen til start går. Møt opp i god tid.
Fra mål går det busser kontinuerlig fra kl 14-17 til afterski ved Pers Hotell. Returbusser fra afterski går fra Sentrumsveien ved Pers Hotell. Henger stor plakat der. Se også info under Slarverennet på sida her.

LØYPA
Slarverennet 30 km:
Start i Holdeskaret i Hemsedal. Det 4-5 km med stigning før det går nedover til første drikkestasjon. Deretter flott løype i variert terreng til neste drikkestasjon på Grytingen. Vår felles stopp er på Tjukkekjørr hvor det er kiosk, wc, dj og fellesbilde. Se i program for tider. Etter Tjukkekjørr bærer det mot mål og på veien finner du en kiosk på Gaurhovd. Mål er på Smylistølan.

Stuttslarven 13 km:
Start er på Nystølan på Torpoåsen. Lett variert løype fra start til drikkestasjon. Deretter går du til Tjukkekjørr hvor det er kiosk, wc, dj og fellesbilde. Se i program for tider. Etter Tjukkekjørr bærer det mot mål og på veien finner du en kiosk på Gaurhovd. Mål er på Smylistølan.

Det er ikke lov med hund eller pulk i løypa.
Vi anbefaler felleski, smøreski eller skøyteski. Det er flott skispor. Fjellski anbefales ikke. Husk å sjekke at utstyret er i orden før start.
Alle må ha sekk med ekstra skift (ulltøy og sokker) og vindtett jakke. Det er også kjekt med en tynn dunjakke. Husk solbriller og solkrem!

SIKKERHET I LØYPA
Røde Kors står for sikkerhet og skadebehandling. På drikkestasjoner og i løpa er Røde Kors sitt mannskap plassert. Telefon til Røde Kors er 909 34 907. Ved alvorlig og livstruende skade ring 113. Viktig at pasienten holdes varm og stabil.

SMØRESERVICE
Gol IL Langrennsgruppa smører ski på Intersport Gol, og har enkel hjelp på start og underveis på visse plasser. Husk å ta med festesmøring i sekken.

SKISTALL
På afterski (Pers Hotell) er det skistall for ski, staver og sekker. Det koster kr 50,- pr pers.

AFTERSKI
Afterski for alle deltagere i Bjørnehallen på Pers Hotell i Gol sentrum. Det er garantert høy stemning og moro! Drikke og mat kan kjøpes. For ikke-deltagere koster det kr 200 i cover.

 

 

Meny